Media & Design opleidingen

Ben jij nieuwsgierig, creatief en ambitieus? En ben je op zoek naar een passende (social) media-opleiding? Dan zit je hier goed. Binnen deze richting kan je kiezen uit verschillende mbo-opleidingen: Mediaredactie en Mediavormgever. Al deze mbo-opleidingen volg je op de Campus Amersfoort. 

Ontdek meer over de richtingen!

Neem een duik in de wereld van creëren, leren en inspireren. Maak kennis met onze enthousiaste studenten, leer van onze betrokken vakdocenten en focus op de nieuwste techniek. Laten we van start gaan! Maak kennis met onze richtingen:

Mediavormgeving

Bij mediavormgeving maak je video’s, animaties, websites, posters, apps en complete reclamecampagnes. Daardoor leer je ideeën en concepten visueel vorm te geven. Je werkt bij ons altijd aan een concreet resultaat. Dankzij de vele verschillende vakken en technieken, van animatie tot design, en de fijne sfeer krijg je bij ons de ruimte om te ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Maak kennis

 

Mediavormgeving

Mediaredactie/ content creator

Bij deze opleiding leer je content maken. Dat doe je voor websites, kranten, magazines & social media door interviews en artikelen te schrijven, foto’s te maken en bijvoorbeeld events te filmen. Je werkt bij ons altijd aan een concreet resultaat. Dankzij de vele verschillende vakken van schrijven tot video’s bewerken en de fijne sfeer krijg je bij ons de ruimte om te ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Maak kennis

Mediaredactie

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: