Studenten Media & Design exposeren in Amersfoortse binnenstad!

Studenten Media & Design exposeren in Amersfoortse binnenstad!

Onze studenten laten hun creatieve werk zien in de Amicitia concept store – art deco & more. En helpen zo mee een duurzame invulling te geven aan leegstaande panden in het Amersfoortse centrum.  

 

  • In Amersfoort (en andere steden) is de aantrekkelijkheid van het stadscentrum in het geding door een toename van leegstaande panden.  De ondernemersvereniging van de Amersfoortse Binnenstad (OBA) is een project gestart om samen met verschillende partners (onderwijs, kunst & cultuur en verenigingen) een duurzame invulling te geven aan deze leegstaande panden.
  • Deze partners hebben ideeën aangeleverd om leegstaande winkel- en horecapanden aantrekkelijker te maken met bijvoorbeeld exposities, pop up formules of tijdelijke presentaties. Eigenaren van leegstaande winkel- of horecapanden hebben hun pand en/of etalageruimte tijdelijk beschikbaar gesteld voor dit initiatief. Dat heeft in korte tijd geleid tot de Amicitia concept store – art deco & more die op 1 juni officieel is geopend.
  • Wij doen graag mee aan dit initiatief met een creatieve expositie van werk van onze eerstejaarsstudenten Mediavormgeving. Wij zijn trots op hun werk. Bovendien is het waardevol en motiverend voor studenten om hun werk met meer mensen te delen. Bovendien nemen eerstejaarsstudenten van de opleiding Mediamanagement de organisatie op zich én eerstejaarsstudenten Mediaredactie de PR. Wat een mooie samenwerking!
2 juni 2021
ROC Midden Nederland
Media, ICT & Design college

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: