Nadieh is uitblinker van Media, ICT & Design College!

Nadieh, student mediaredactie

Nadieh van der Werve is dit jaar verkozen tot Uitblinker van het Media, ICT & Design College 2019! Ze is door verschillende docenten voorgedragen. Nadieh volgt de opleiding Mediaredactie.

"Nadieh is van niveau 3 naar niveau 4 gestroomd", aldus docent Marieke Vu. "ze werkt keihard. Op haar stage ging ze halve wereld rond en heeft ze ontzettend mooie ervaring mogen opdoen. Ze is een voorbeeldstudent in resultaten maar ook een voorbeeld klasgenoot. Ze staat altijd voor iedereen klaar, heeft engelengeduld en een eigen kijk op de meest uiteenlopende situaties.

Ook docent Christi de Wit heeft mooie woorden over voor haar student: "Haar passie, enthousiasme en doorzettingsvermogen hebben haar gebracht tot waar ze nu is, gestart met een nieuwe opleiding en gelijk al een stage in het buitenland gelopen. Ze is een inspiratiebron voor veel klasgenoten, helpt anderen graag waar nodig, heeft geduld en klaagt nooit. Ondanks dat ze medische klachten heeft, zet ze door en haalt ze mooie resultaten."

Nadieh is een een betrokken student die ook in haar vrije tijd veel tijd in haar opleiding steekt, lees bijvoorbeeld meer over haar deelname aan de Bellingcat Bootcamp.

Alle studenten hebben een eerste challenge dag beleefd waarin zij hun samenwerkingstalenten moesten laten zien tijdens allerlei activiteiten. Op dit moment is de social challenge druk aan de gang. Volg het instagramaccount van Nadieh. op 5 juni wordt dé uitblinker van ROC Midden Nederland verkozen in de Stadsschouwburg in Utrecht 

14 mei 2019
Media, ICT & Design college

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: