Nieuwsoverzicht

Nieuws over het Media, ICT & Design College

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl.

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 0900 400 30 02 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

Afbeelding

Nadieh, student mediaredactie
14 mei 2019
Media, ICT & Design college

Nadieh is uitblinker van Media, ICT & Design College!

Nadieh van der Werve is dit jaar verkozen tot Uitblinker van het Media, ICT & Design College 2019! Ze is door verschillende docenten voorgedragen. Nadieh volgt de opleiding Mediaredactie.

"Nadieh is van niveau 3 naar niveau 4 gestroomd", aldus docent Marieke Vu. "ze werkt keihard. Op haar stage ging ze halve wereld rond en heeft ze ontzettend mooie ervaring mogen opdoen. Ze is een voorbeeldstudent in resultaten maar ook een voorbeeld klasgenoot. Ze staat altijd voor iedereen klaar, heeft engelengeduld en een eigen kijk op de meest uiteenlopende situaties.

Afbeelding

amersfoortse studenten doe mee met bootcamp
13 mei 2019
ROC Midden Nederland
Media, ICT & Design college

Student Nadieh doet mee aan Bellingcat Bootcamp

Honderd studenten zijn in Utrecht gestart met een Bellingcat Bootcamp weekend. Onder deze studenten was ook student Nadieh van der Werve van het Media, ICT & Design College aanwezig, Nadieh is ook ambassadeur van haar college, een gedreven student dus, die ook buiten schooltijd intensief met haar vak bezig is. Tot en met zondag maakten ze zich de methode van het onderzoekscollectief eigen, kregen een stoomcursus en ze deden onderzoek naar verschillende actualiteiten. 

Afbeelding

BFU werkt samen met media studenten amersfoort
9 april 2019
ROC Midden Nederland
Media, ICT & Design college

Samenwerking opleiding Mediaredactie en Bevrijdingsfestival Utrecht

Studenten Mediaredactie van het Media, ICT & Design College Amersfoort starten met een bijzonder project. Tot 5 mei maken zij voor Stadsblad Utrecht en Stichting Bevrijdingsfestival Utrecht (BFU) bijzondere (beeld)verhalen rondom verschillende thema’s, die vallen onder het landelijk thema van Bevrijdingsdag “In vrijheid kiezen”. Een spannende uitdaging waarbij de studenten hun creativiteit, schrijf- en planningskills volledig inzetten.

Afbeelding

Geld
10 juli 2018
Automotive College
Beauty College
Bouw & Interieur College
Business & Administration College
Creative College
Gezondheidszorg College
Horeca & Toerisme College
ICT College
Media, ICT & Design college
Sport College
Tech College
Veiligheid & Defensie College
Welzijn College
ROC Midden Nederland

Handreiking schoolkosten

Vanochtend zijn er berichten in de media verschenen over een aantal voorgenomen beleidsmaatregelen van de Minister van OCW. Hierin staat dat de Minister overeenstemming bereikt heeft met JOB (Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs) en de MBO Raad over de 'Handreiking schoolkosten' met in het 'Servicedocument Schoolkosten' 16 afspraken over o.a. basisuitrusting school en onderwijsbenodigdheden.

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: