Nieuwsoverzicht

Nieuws over het Media, ICT & Design College

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Instagram of Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl.

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 088 2333 444 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

Afbeelding

oorzaken ongevallen Black Friday
29 november 2019
Media, ICT & Design college

Black Friday Kills!

Een twintigtal studenten van de opleiding mediaredactie van het MID College volgt de workshop Bellingcat Methode als keuzedeel. De workshops worden verzorgd door trainers van het Bellingcat- collectief, sinds november 2019 ook gevestigd in Nederland.

Er worden vier cases uitgewerkt, waaronder de naar Nederland overgewaaide hype Black Friday. Studenten presenteerden de tussenstand van hun bevindingen.

Nadja, Latesha en Ramonde vertellen zelf wat ze tot nu toe ontdekten:

Afbeelding

Geld
10 juli 2018
Beauty College
Business & Administration College
Creative College
Gezondheidszorg College
Horeca & Toerisme College
Media, ICT & Design college
Sport College
Veiligheid & Defensie College
Welzijn College
ROC Midden Nederland

Handreiking schoolkosten

ROC Midden Nederland vindt dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een mbo-opleiding te volgen, ongeacht de financiële situatie. Wij bieden al vele jaren hulp bij het financieel ondersteunen van studenten in aantoonbaar moeilijke omstandigheden.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: