Media & Design opleidingen

Ben jij nieuwsgierig, creatief en ambitieus? En ben je op zoek naar een passende (social) media-opleiding? Dan zit je hier goed. Binnen deze richting kan je kiezen uit verschillende mbo-opleidingen: Mediaredactie en Mediavormgever. Al deze mbo-opleidingen volg je op de Campus Amersfoort. 

Ontdek meer over de richtingen!

Neem een duik in de wereld van creëren, leren en inspireren. Maak kennis met onze enthousiaste studenten, leer van onze betrokken vakdocenten en focus op de nieuwste techniek. Laten we van start gaan! Maak kennis met onze richtingen:

Mediavormgeving

Ben je creatief en vind je het leuk om je ideeën om te zetten naar websites, video's, apps, VR en crossmediale campagnes? Dan is de opleiding Mediavormgever echt iets voor jou. Samen met jou gaan we op zoek naar je eigen aanpak en stijl. Je verdiept je in verschillende media- en marketingtechnieken. Samen ontdekken we jouw plek in de media-en ontwerpwereld.
Maak kennis

Mediaredactie

Ben je nieuwsgierig, creatief en altijd online? Tijdens deze opleiding maak jij content voor de media van nu. Je bent altijd op zoek naar je eigen verhaal en invalshoek. Je onderzoekt, schrijft treffende teksten en maakt bijzondere foto's en video's om jouw doelgroep te raken. Onze brede opleidingen zijn erop gericht om samen jouw plek in de mediawereld te ontdekken.
Maak kennis

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: