Media & Design opleidingen

Ben jij nieuwsgierig, creatief en ambitieus? En ben je op zoek naar een passende (social) media-opleiding? Dan zit je hier goed. Binnen deze richting kan je kiezen uit verschillende mbo-opleidingen: Mediaredactie, Mediamanagement/Producer en Mediavormgever. Al deze mbo-opleidingen volg je op de Campus Amersfoort. 

Ontdek meer over de richtingen!

Naast de opleidingsinfo die je hierboven kan vinden, laten we je ook graag kennismaken met de verschillende studenten, docenten, filmpjes/foto's en mooie verhalen. Leer de verschillende richtingen hier kennen:

Mediavormgeving

Bij de opleiding Mediavormgeving word je omringt door studenten boordevol met ideeën, enthousiasme en creativiteit. Onze studenten laten je graag zien wat zij allemaal leren en meemaken. Door de verschillende keuzedelen en stages geven zij hun eigen kleur aan de opleiding. Ze krijgen alle ruimte om hun talenten te ontwikkelen en van hun passie hun werk te maken.
Lees meer

Mediaredactie

Jij maakt en beheert websites, social media, kranten en magazines. Je schrijft interviews en artikelen en je fotografeert of filmt belangrijke evenementen. Ook houd je ondertussen in de gaten hoe je publiek reageert. Je bent communicatief en vooral nieuwsgierig. Je vindt het leuk om teksten, foto's en video's te zoeken én te maken. Een mediaredacteur heeft een overvolle agenda, deadlines zijn voor jou dan ook geen probleem.
Lees meer

Producer

Een producer adviseert, organiseert, én ondersteunt. Hij heeft een commerciële plek in een mediabedrijf en is intermediair tussen de klant en de productie, maar draait de productie ook zelf. Je bent communicatief, flexibel, doortastend en creatief. Ook ben je een échte teamplayer. Zorg jij er graag voor dat jouw projectteam op een optimale manier kan werken, dan is deze opleiding echt iets voor jou!
Lees meer

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: