ICT-opleidingen

Binnen deze richting kan je kiezen uit verschillende ICT mbo-opleidingen op niveau 3 en 4: Software Developer, Expert IT Systems and Security en Allround Medewerker ICT. Al deze mbo-opleidingen volg je op de Campus in Amersfoort. 

Zoek je een ICT mbo-opleiding op niveau 2? Kijk dan bij de opleiding Servicemedewerker ICT.

Niveau 4 Middenkaderopleiding

Niveau 3 Vakopleiding

Ontdek de verschillende richtingen

Neem een duik in de wereld van creëren, leren en inspireren. Maak kennis met onze enthousiaste studenten, leer van onze betrokken vakdocenten en focus op de nieuwste techniek. Laten we van start gaan! Maak kennis met onze richtingen:

Software Development

Als Software Developer maak je softwareprogramma's, werk je aan websites, applicaties of je programmeert. Je werkt in een team aan de wens van de klant. Ben je creatief en heb je technisch inzicht? Analyseer je graag problemen en ga je door tot het probleem is opgelost? Denk je in oplossingen en ben je nauwkeurig? Dan is de opleiding Software Developer iets voor jou!
Lees meer

Expert IT Systems & Security

Als expert IT systems & security zorg je voor een optimale IT-infrastructuur. Je leert hoe je een IT-infrastructuur aanlegt, installeert, beveiligt en beheert. Je leert hoe je devices plaatst, monteert, installeert, configureert en repareert. Je geeft advies, verbetert de security en reageert met een passende oplossing op cybersecurity aanvallen.
Lees meer

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: