Onze docenten van het Media, ICT & Design college

Op het Media, ICT & Design College werken veel betrokken docenten. Bijna allemaal komen zij uit het bedrijfsleven. Inspirerende mensen waar jij veel van kan leren.

Wouter van der Lucht

''Ik geef les bij de opleiding Mediavormgeving en elk jaar is anders! Zo heb ik een lange tijd tekenen en programmeren gegeven. Dit jaar geef ik gewone vormgeving maar ook technische vormgeving. Maar ook geef ik vakken zoals webtechnieken, hier leg ik de studenten uit hoe je met Wordpress je eigen site maakt.

Wat ik leuk vind aan dit werk is dat het zo afwisselend is. Elk jaar is de dynamiek op school anders. Het leukste is dan toch wel dat het nooit saai is. 

Docent Wouter vd Lucht

Marieke Poortman

Bij de opleiding Mediaredactie geef ik les in de volgende vakken: Branding & Social Media, Loopbaanlessen, Marketing & Communicatie en Projectlessen. Hiervoor heb ik heel veel verschillende dingen gedaan. Toen het Media, ICT & Design College mij belde, werd al gelijk in het eerste gesprek duidelijk dat dit de perfecte school voor mij zou zijn. Ik ga elke dag met een glimlach naar mijn werk.

Het leuke aan docent zijn vind ik het contact met de studenten. Geen enkele dag is hetzelfde en ik heb het gevoel dat ik echt wat kan betekenen voor hen. Soms is dat helpen in een privé-situatie of juist het ontdekken van talenten van studenten.

De studenten die ik lesgeef hebben heel bewust gekozen voor de opleiding. Dit maakt hen heel ambitieus en talentvol. De studenten van de opleiding Mediaredactie zijn communicatief heel erg sterk. Hierdoor kan je als docent ontzettend veel met ze uitproberen en echt samen de opleiding vormgeven.

Marieke Poortman

Wim de Jong

Wim is rekendocent bij de ICT-opleidingen van het Media, ICT & Design College. Hij is didactisch sterk en hij blijft zijn lessen op dat vlak steeds verbeteren: nieuwe werkvormen, inzet van spelvormen, digitale tools etc. Hij heeft oog voor de student en is pedagogisch zeer ontwikkeld. De tevredenheid onder de studenten over zijn begeleiding is bovengemiddeld hoog. 'Hij gaat met studenten 150 computers 'refurbishen' voor de ICT-afdeling van ons ROC. Voor Wim doen ze dat vrijwillig.' Hij heeft humor en is in voor een gekkigheid. Verkleed als Sinterklaas gaat hij alle klassen binnen het college af. 

Wim de Jong

Manon Otten

Manon is rekendocent bij het Media, ICT & Design College. Ze is niet alleen een goede docente, maar ook 'de beste loopbaanbegeleider'. Een docent die altijd graag helpt, grappig, vriendelijk en meelevend is en geeft om haar studenten, ook privé. 'Ze is super betrokken.' Met haar scherpe antwoorden is mevrouw Otten 'gewoon een baas'. Zoals een student zegt: 'Ze snapt de studenten en de studenten snappen haar. Zo simpel is het.'

Manon Otten

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: