Onze docenten van het Media, ICT & Design college

Op het Media, ICT & Design College werken veel betrokken docenten. Bijna allemaal komen zij uit het bedrijfsleven. Inspirerende mensen waar jij veel van kan leren.

Aukje de Boer

Ik ben Aukje de Boer en werk sinds 2015 op de opleiding Mediaredactie. Je ontmoet me bij workshops die gericht zijn op schrijven en onderzoek doen, daarnaast ben ik coach in LEF! (Levensecht Leren) en studentcoach. Als studentcoach moedig ik je vanaf de zijlijn aan in de keuzes die jij maakt voor jouw toekomst. Ik combineer mijn achtergronden uit de journalistiek en kunsteducatie om te werken met groepen. Ik geloof in ieders creatieve, scheppende kracht en door samen te leren en ontdekken, ontwikkel jij je tot die futureproof mediaredacteur die het werkveld nodig heeft! 

Aukje de Boer

Leslie van Eijk

Ik ben Leslie van Eijk en geef met veel plezier les in vakken als personal branding, burgerschap, ondernemend gedrag en creatief profileren. Daarnaast ben ik ook student coach. Mijn achtergrond als grafisch vormgever, docente omgangskunde en culturele maatschappelijke vorming neem ik mee in mijn manier van lesgeven en ook in mijn onderneming. Vanwege mijn diversiteit hoop ik mijn creativiteit, persoonlijke ervaringen, kennis en ambities weer over te brengen aan de studenten. Op onze opleiding leren niet alleen de studenten veel, ook ik leer elke dag bij van de studenten en mijn collega’s. 

Leslie van Eijk

Marieke Vu

Ik ben Marieke Vu en werk sinds 2015 als docent social media en studentcoach bij de opleiding Mediaredactie. Vanuit mijn achtergrond in de mode-industrie en kunstwereld weet ik als geen ander dat trends en ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Hierdoor denk ik graag mee aan huidige onderwijsinnovaties en kijk ik vooruit om betekenisvol onderwijs neer te zetten samen met het onderwijsteam en het werkveld. In het onderwijs draag ik maar al te graag bij in het begeleiden van studenten om hun wereld te verruimen met vaardigheden in kritisch denkvermogen, creativiteit, nieuwsgierigheid en sociale media. 

Marieke Vu

André Hanegraaf

Ik ben André Hanegraaf en geef les in Grafisch vormgeven en Illustrator bij de opleiding Mediavormgeving. Naast docent ben ik ook werkzaam als freelancer en ontwerp ik grafische producten voor verschillende opdrachtgevers.

André Hanegraaf

Leonie Janse

Ik ben Leonie Janse en geef les in Grafisch vormgeven en Illustrator bij de opleiding Mediavormgeving. Naast docente ben ik ook werkzaam als freelancer en ontwerp ik grafische producten voor het MKB.

Leonie Janse

Urley Coffie

Ik ben Docent IT Beheer en Security bij het MID College en ben daarnaast ook Scrum Master en DevOps Engineer.

Urley Coffie

Edwin de Vries

Ik ben Docent Software Developer bij het MID College. Daarnaast ben ik mentor en geef ik als opleidingscoördinator leiding aan het team Software Developer.

Edwin de Vries

Wim de Jong

Wim is rekendocent bij de ICT-opleidingen van het Media, ICT & Design College. Hij is didactisch sterk en hij blijft zijn lessen op dat vlak steeds verbeteren: nieuwe werkvormen, inzet van spelvormen, digitale tools etc. Hij heeft oog voor de student en is pedagogisch zeer ontwikkeld. De tevredenheid onder de studenten over zijn begeleiding is bovengemiddeld hoog. 'Hij gaat met studenten 150 computers 'refurbishen' voor de ICT-afdeling van ons ROC. Voor Wim doen ze dat vrijwillig.' Hij heeft humor en is in voor een gekkigheid. Verkleed als Sinterklaas gaat hij alle klassen binnen het college af. 

Wim de Jong

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: