De wereld van Mediavormgeving

De studenten van het Media, ICT & Design College in Amersfoort zijn creatief, enthousiast en ze zitten boordevol ideeën. Bij de opleiding Mediavormgeving gebruiken ze dat om video's, animaties en websites te maken. Bij de mediavormgeving-opleidingen vind je alles rondom beeld, online, media en  vormgeving. Bekijk, lees en beluister hier wat je tijdens de opleiding leert en meemaakt. Direct aanmelden? Ga dan naar de opleidingskaart van Mediavormgeving

En vergeet niet ons magazine te lezen of ons op instagram te volgen! 

Toffe stages

Lois is oud-student van opleiding Mediavormgeving. Tijdens haar opleiding liep zij stage bij Cosmopolitan. In haar vlog vertelt ze hier meer over. Daniel heeft ook een bijzondere stage achter de rug. Vijf maanden liep hij stage in het zonnige Barcelona. "Ik heb echt de tijd van mijn leven gehad. Ik heb veel geleerd en ook veel genoten. Wat ik leerzaam vond, naast het beter worden in mijn vak, is dat je door een buitenlandstage echt even uit je comfortzone moet." Tijdens haar stage bij A-media werd er aan Daphne gevraagd of ze illustraties voor het bedrijf wilde maken. "Zo kan ik alles wat ik tijdens mijn opleiding leer over bijvoorbeeld Adobe-Illustrator direct toepassen op stage!"

Samenwerking met bedrijven

Tijdens de opleiding Mediavormgeving heb je ook buiten je stage te maken met opdrachtgevers. Voor veel projecten en opdrachten werken we samen met bedrijven uit de regio. Zo werkten studenten mee aan de citymarketing rondom bedrijventerrein de Hoef in Amersfoort. Dit deden ze in opdracht van Smarter Talents. In een ander project ontwikkelden studenten een magazine en mobiele augmented reality app om vmbo-leerlingen in Amersfoort enthousiast te maken voor geschiedenis. 

Studenten mediavormgeving krijgen les in augmented reality

Onze trots: onze studenten en hun werk!

Op onze opleiding zie je dat we graag maken en doen. Opdrachten hangen aan de muur en producten waar we trots op zijn krijgen een bijzonder plekje. Tijdens de lessen op school en tijdens stages maken onze studenten de mooiste dingen. 

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: